Malzemeler :
1 poşet Dr. Oetker Supangle
2,5 su bardağı süt
25 gr. margarin
4-5 adet petit beurre bisküvi
4-5 adet kuru incir
2 dilim kavun
1 çay bardağı ceviz kırığı
Yapılışı :
İncirler küçük küpler şeklinde kesilir. Kavun kabukları soyulup minik küpler halinde doğranır. Bisküviler küçük küçük kırılır. Süt bir tencereye alınıp üzerine supangle poşeti boşaltılır. Sürekli karıştırarak pişirilir. Kaynamaya başlayınca margarin ilave edilir. Kısık ateşte 2-3 dakika daha pişirilir. Ocaktan alınıp 10-15 dakika soğutulur. Kuplara sırayla supangle, kavun, incir ve bisküvi yerleştirilir. Buzdolabında soğutulup servis yapılır.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder