Disable Copy And Past
18 Mayıs 2016 Çarşamba
Çikolatalı Milföy
Malzemeler :
Bir paket milföy hamuru
Yeterince sürülebilir çikolata kreması (sarelle, nutella, çokokrem, vb.)
Pudra şekeri
Yapılışı :
Oda sıcaklığında çözülmüş dikdörtgen milföy hamurları (Paketteki 2'li kareler ayrılmadan) temiz bir zemine serilir. Üzerine her tarafına gelecek şekilde çikolata kreması sürülür. Kısa kenarından başlanarak rulo yapılır ve hazırlanan rulo 1 cm genişliğinde dilimlenir. Milföy dilimleri yatay olarak yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizilir. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında hafif pembeleşinceye kadar pişirilir. İlk sıcaklığı geçince üzerine pudra şekeri elenerek servis yapılır.
Afiyet olsun.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder