Taze Fasulyeli Bülbül Yuvası
Malzemeler :
750 gr. Yeşil Fasulye
3 çorba kaşığı tereyağı
1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
4 adet yumurta
Tuz, karabiber, kırmızı biber
Yapılışı :
Fasulyeler boylamasına ikiye bölünür. 3 su bardağı suda 15-20 dakika haşlanır, suyu süzülür. Teflon tencerede tereyağı eritilir, fasulyelerden kuş yuvası formunda dört öbek oluşturulur. Üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpilir, yumurtalar kırılır. Tuz, karabiber, kırmızıbiber eklenip 10 dakika kısık ateşte pişirilip, sıcak servis yapılır.
Afiyet olsun.
Malzemeler :
750 gr. Yeşil Fasulye
3 çorba kaşığı tereyağı
1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
4 adet yumurta
Tuz, karabiber, kırmızı biber
Yapılışı :
Fasulyeler boylamasına ikiye bölünür. 3 su bardağı suda 15-20 dakika haşlanır, suyu süzülür. Teflon tencerede tereyağı eritilir, fasulyelerden kuş yuvası formunda dört öbek oluşturulur. Üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpilir, yumurtalar kırılır. Tuz, karabiber, kırmızıbiber eklenip 10 dakika kısık ateşte pişirilip, sıcak servis yapılır.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder