Disable Copy And Past

6 Temmuz 2008 Pazar

Taze Fasulyeli Bülbül Yuvası


Taze Fasulyeli Bülbül Yuvası

Malzemeler :
750 gr. Yeşil Fasulye
3 çorba kaşığı tereyağı
1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
4 adet yumurta
Tuz, karabiber, kırmızı biber

Yapılışı :
Fasulyeler boylamasına ikiye bölünür. 3 su bardağı suda 15-20 dakika haşlanır, suyu süzülür. Teflon tencerede tereyağı eritilir, fasulyelerden kuş yuvası formunda dört öbek oluşturulur. Üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpilir, yumurtalar kırılır. Tuz, karabiber, kırmızıbiber eklenip 10 dakika kısık ateşte pişirilip, sıcak servis yapılır.

Afiyet olsun.

Hiç yorum yok: