Malzemeler :
1 adet minare karnabahar
2 adet havuç
200 gr. kültür mantarı
1 kutu mısır konservesi
tuz
zeytinyağı
limon
Yapılışı :
Minare karnabahar yıkanıp çiçeklerine ayrılır ve haşlanır. Havuç verev şekilde dilimlenip haşlanır. Mantarlar temizlenip limonlu suda haşlanır. Haşlanan tüm sebzeler salata tabağına alınır, mısır taneleri serpilir. Limon suyu, zeytinyağı ve tuz çırpılarak sos hazırlanır ve salatanın üzerine gezdirilerek servis yapılır.
Afiyet olsun.
3 yorum:
İlk gordugümde sasirmıstım,süper bir sebze..Salatayada cok yakışıyor..ellerine saglık arkadaşım..
ellerinize sağlık:)sevgıler zeynep
Ellerine sağlık ne güzel görünüyor, ben de bu karnabahara bayılıyorum.
Rabbim neler yaratıyor...
Yorum Gönder