Malzemeler :
500 gr. bonfile (jülyen doğranmış)
500 gr. kültür mantarı
1 adet havuç
2 adet kırmızı California biberi
1 adet kuru soğan
1 actifry kaşığı sıvıyağ
1 actifry kaşığı soya sosu
tuz, kekik
Yapılışı :
Mantarlar yıkanıp, dilimlenir ve limonlu suda çok az haşlanır. (Kararmaması için) Havuç, biber ve soğan jülyen usulü doğranır. Etler, yağ ve bütün sebzeler actirfy'ın pişirme haznesine yerleştirilir. Kapağı kapatılarak saati 15 dakikaya ayarlanır. 15 dakika sonunda kapağı açılıp tuz, kekik ve soya sosu eklenip, 5 dakika daha pişirilir.
Ben makarna ile servis yaptım, tekrar yaptığımda krema ekleyerek de denemek istiyorum.
Afiyet olsun.
7 yorum:
Canim afiyetler olsun nefisa görünüyor.
harika görünüyor birselcim.ellerine sağlık olsun.
Çok nefis ve iştah açıcı görünüyor. eline sağlık canım . sevgiler
Birsel Hanım elinize sağlık çok nefis görünüyor. Sevgiler.
BENDE TEFALA HER GITTIGIMDE BALIYOMDA PAHALI YAAA
birsel hanım
yapılırmı bu bana etoburum ben :)
ellerinize sağlık.
Oooo süper gözüküyor....
Yorum Gönder