Disable Copy And Past

15 Nisan 2010 Perşembe

Sebzeli Bonfile (Actifry ile)




Malzemeler :
500 gr. bonfile (jülyen doğranmış)
500 gr. kültür mantarı
1 adet havuç
2 adet kırmızı California biberi
1 adet kuru soğan
1 actifry kaşığı sıvıyağ
1 actifry kaşığı soya sosu
tuz, kekik
Yapılışı :
Mantarlar yıkanıp, dilimlenir ve limonlu suda çok az haşlanır. (Kararmaması için) Havuç, biber ve soğan jülyen usulü doğranır. Etler, yağ ve bütün sebzeler actirfy'ın pişirme haznesine yerleştirilir. Kapağı kapatılarak saati 15 dakikaya ayarlanır. 15 dakika sonunda kapağı açılıp tuz, kekik ve soya sosu eklenip, 5 dakika daha pişirilir.
Ben makarna ile servis yaptım, tekrar yaptığımda krema ekleyerek de denemek istiyorum.
Afiyet olsun.

7 yorum:

Unknown dedi ki...

Canim afiyetler olsun nefisa görünüyor.

umutluhayat dedi ki...

harika görünüyor birselcim.ellerine sağlık olsun.

Saglıklımutfak dedi ki...

Çok nefis ve iştah açıcı görünüyor. eline sağlık canım . sevgiler

Miskokulu Lezzetler dedi ki...

Birsel Hanım elinize sağlık çok nefis görünüyor. Sevgiler.

Işıl dedi ki...

BENDE TEFALA HER GITTIGIMDE BALIYOMDA PAHALI YAAA

BİR Çay İÇİP KALKACAKTIK:) dedi ki...

birsel hanım
yapılırmı bu bana etoburum ben :)
ellerinize sağlık.

Pembe Tatlar dedi ki...

Oooo süper gözüküyor....