Aralık ayında katıldığım Pınar Labne etkinliğinde ikram edilen lezzetlerden biriydi ve çok beğenmiştik. Kızım da çok beğendiği için sık sık ve severek yapıyorum.
Malzemeler :
200 gr. Pınar Labne
2-3 yemek kaşığı acı biber sosu
1 su bardağı ceviz
istediğiniz çeşit baharat
Yapılışı :
Bütün malzeme bir kaba alınıp iyice karıştırılır. İsteğe göre tost ekmeğini dilimleyip kanape şeklinde hazırlayabilirsiniz ya da milföy hamurunu şekilli kesip pişirerek üzerine dip sos sürüp zevkinize göre süsleyebilirsiniz.
Afiyet olsun.
10 yorum:
Bu tarif tam benlik :))))) çok teşekkürler eşim ve ben böyle soslara bayılıyoruz.
tam benlik
eline sağlık canım
Acılı acılı nefis olmuştur eminim ellerinize sağlık..
yamiiiii!!!
Ne kadar güzel görünüyorlar. Çiçek çiçek açmışlar sanki. Ellerinize sağlık..
Nefis bir sos olmuş,tam benlik..sür sür yeee.ellerinize sağlık..
eline sağlık birsel ciğim,hem çok şık hemde çok leziz görünüyor,sevgiler...
Acı iştah açmasa daha çok seveceğim:) ellerinize sağlık sevgiler
Merhaba süt ve yumurtaya alerjisi olan cocuklar icin kücük bir etkinlik baslatiyorum sizdende tarif istesem yardimci olumusunuz, tarifin linkini bana yollasaniz yeterli olacak, saygilarimla
Birsel'cim nefis bir sos ellerine sağlık sevgiler...
Yorum Gönder