Malzemeler :
1 paket vişne jölesi
1 lt. süt
4 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı nişasta
2 kahve fincanı toz şeker
1 kutu krema (200ml.)
2 paket vanilya
Yapılışı:
Jöle paketin üzerindeki tarife göre hazırlanıp servis yapılacak bardak veya kaselere paylaştırılır. Oda sıcaklığına gelince donması için buzdolabına kaldırılır.
Bir tencereye süt, şeker, un, nişasta ve vanilya alınıp sürekli karıştırılarak muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirilir. Hafif ılınınca krema eklenip mikser yardımıyla 10 dakika çırpılır ve donmuş jölenin üzerine paylaştırılır. Buzdolabında 1-2 saat dinlendirilip soğuk olarak servis yapılır.
Afiyet olsun.
1 paket vişne jölesi
1 lt. süt
4 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı nişasta
2 kahve fincanı toz şeker
1 kutu krema (200ml.)
2 paket vanilya
Yapılışı:
Jöle paketin üzerindeki tarife göre hazırlanıp servis yapılacak bardak veya kaselere paylaştırılır. Oda sıcaklığına gelince donması için buzdolabına kaldırılır.
Bir tencereye süt, şeker, un, nişasta ve vanilya alınıp sürekli karıştırılarak muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirilir. Hafif ılınınca krema eklenip mikser yardımıyla 10 dakika çırpılır ve donmuş jölenin üzerine paylaştırılır. Buzdolabında 1-2 saat dinlendirilip soğuk olarak servis yapılır.
Afiyet olsun.
7 yorum:
Birselciğim paşpeşe süper tarifler
ellerine sağlık.Kucak dolusu sevgi
ler...
yine süper bir tarif mutlaka deneyeceğim.sevgiler...
canım ellerine sasğlık pek güzel olmuşlar:))
tadlarıda keza aynı nefislşktedir eminim:)
eline sağlık birselciğim,nefis bir tarif ve nefis bir sunum:)yiyenlere afiyet olsun...
ellerine sağlık canım yine harikalar yaratmışsın, sitene girdim hala çıkamıyorum.. süpersin..
ellerine sağlık.. nede güzel duruyor..
www.yemekaski.com
ellerine sağlık canım
nefis görünüyor nefis.
öpüyorum
Yorum Gönder