Malzemeler :
400 gr. Ceviz
200 gr. Kuru kayısı (gün kurusu)
150 gr. Kuru üzüm
200 gr. Kuru incir
200 gr. Kuru erik
1 paket hindistancevizi
150 gr. Antep fıstığı
Yapılışı :
Kuru eriğin çekirdekleri temizlenir. İncirlerin sap kısımları kesilir. Bütün malzeme robota alınıp çekilir. Ceviz büyüklüğünde toplar kopartılıp istenilen şekil verilir. Hindistancevizi veya antepfıstığına bulanıp servis yapılır.
Afiyet olsun.
400 gr. Ceviz
200 gr. Kuru kayısı (gün kurusu)
150 gr. Kuru üzüm
200 gr. Kuru incir
200 gr. Kuru erik
1 paket hindistancevizi
150 gr. Antep fıstığı
Yapılışı :
Kuru eriğin çekirdekleri temizlenir. İncirlerin sap kısımları kesilir. Bütün malzeme robota alınıp çekilir. Ceviz büyüklüğünde toplar kopartılıp istenilen şekil verilir. Hindistancevizi veya antepfıstığına bulanıp servis yapılır.
Afiyet olsun.
1 yorum:
Maşallah canım hızına yetişemiyorum
hepsi birbirinden leziz ve şık elle
rine sağlık.Sizlere afiyet olsun sevgiler...
Yorum Gönder