Malzemeler :
Brokoli
Havuç
Mantar
Kırmızı biber
Zeytinyağı, limon suyu ve tuz
Yapılışı :
Brokoli yıkanıp çiçeklerine ayrılarak buharda diriliğini kaybetmeyecek şekilde haşlanır. Havuçlar da temizlenip jülyen dilimlenir ve aynı yöntemle haşlanır. Mantarlar yıkanıp limonlu suda haşlanır. Biberler közlenip kabukları soyulur. Çekirdekleri temizlenip dilimlenir. Bütün malzeme salata tabağına alınır. Tuz, limon suyu ve zeytinyağı çırpılarak sebzelerin üzerine gezdirilir ve servis yapılır.
Afiyet olsun.
Brokoli
Havuç
Mantar
Kırmızı biber
Zeytinyağı, limon suyu ve tuz
Yapılışı :
Brokoli yıkanıp çiçeklerine ayrılarak buharda diriliğini kaybetmeyecek şekilde haşlanır. Havuçlar da temizlenip jülyen dilimlenir ve aynı yöntemle haşlanır. Mantarlar yıkanıp limonlu suda haşlanır. Biberler közlenip kabukları soyulur. Çekirdekleri temizlenip dilimlenir. Bütün malzeme salata tabağına alınır. Tuz, limon suyu ve zeytinyağı çırpılarak sebzelerin üzerine gezdirilir ve servis yapılır.
Afiyet olsun.