500 gr. jülyen usulü doğranmış tavuk
1 adet havuç (jülyen usulü doğranmış)
1 kase soya filizi
1 su bardağı limonlu suda haşlanmış ve dilimlenmiş mantar
1 actifry kaşığı sıvı yağ
2 actirfy kaşığı sıya sosu
tuz
Yapılışı :
Actifry 2 dakikaya ayarlanıp ısıtılır. Tuz hariç bütün malzeme pişirme haznesine doldurulup zaman ayarlayıcı 20 dakikaya ayarlanır. Süre sonunda tuz eklenip 2-3 dakika daha pişirilir.
Afiyet olsun.
10 yorum:
Bugün görmeme rağmen yorum yazmak için üçüncü tarifinize yetiştim. Semiz otu , patlıcan köftesi ve Tavuk hepside birbirinden güzel sunumunuz ise yine harika ellerinize emeklerinize sağlık.Sevgiler...
Süper eline sağlık canım
Çok farklı bir tarif. Görüntü süper
Ellerinize sağlık.
Saygılar.
Ellerine sağlık,sevgilerrrr
bende istiyorummmm
bende istiyorummm
ne mi actifry istiyorum..
birselcim ellerine sağlık nefis olmuş balım afiyet bal olsun
kızına şifa olsun ..
sesimi duyan var mı bende istiyorum actifry
eline sağlık sevgiler
Hımm sadece harika diyorum:))
ellerine sağlık birselcim hem pretik hemde çok lezzetli görünüyor
Bu tür yemekleri cok ama cok severim, ben genellikle wok tavada harli ates üzerinde pisirerek yapiyorum söyle bol sebzeli ve tavuklusunu. Actifry ile yapilan versiyon da nefis olmus, ellerine saglik arkadasim.
Sevgilerimle
Birsel cim harika görünüyor ellerine sağlık, actifry almaya karar verememiştim ama bu görüntüden sonra kesin alırım, sevgiler.
Yorum Gönder