Disable Copy And Past

29 Nisan 2010 Perşembe

Actifry ile Çin Usulü Tavuk

Malzemeler :
500 gr. jülyen usulü doğranmış tavuk
1 adet havuç (jülyen usulü doğranmış)
1 kase soya filizi
1 su bardağı limonlu suda haşlanmış ve dilimlenmiş mantar
1 actifry kaşığı sıvı yağ
2 actirfy kaşığı sıya sosu
tuz

Yapılışı :
Actifry 2 dakikaya ayarlanıp ısıtılır. Tuz hariç bütün malzeme pişirme haznesine doldurulup zaman ayarlayıcı 20 dakikaya ayarlanır. Süre sonunda tuz eklenip 2-3 dakika daha pişirilir.

Afiyet olsun.

10 yorum:

Miskokulu Lezzetler -Mine- dedi ki...

Bugün görmeme rağmen yorum yazmak için üçüncü tarifinize yetiştim. Semiz otu , patlıcan köftesi ve Tavuk hepside birbirinden güzel sunumunuz ise yine harika ellerinize emeklerinize sağlık.Sevgiler...

Saglıklımutfak dedi ki...

Süper eline sağlık canım

Fuat Gencal dedi ki...

Çok farklı bir tarif. Görüntü süper
Ellerinize sağlık.

Saygılar.

annemineli dedi ki...

Ellerine sağlık,sevgilerrrr

sevil(birdemliksohbet) dedi ki...

bende istiyorummmm
bende istiyorummm
ne mi actifry istiyorum..
birselcim ellerine sağlık nefis olmuş balım afiyet bal olsun
kızına şifa olsun ..
sesimi duyan var mı bende istiyorum actifry

GÜL dedi ki...

eline sağlık sevgiler

Pembe Tatlar dedi ki...

Hımm sadece harika diyorum:))

umutluhayat dedi ki...

ellerine sağlık birselcim hem pretik hemde çok lezzetli görünüyor

Kevser dedi ki...

Bu tür yemekleri cok ama cok severim, ben genellikle wok tavada harli ates üzerinde pisirerek yapiyorum söyle bol sebzeli ve tavuklusunu. Actifry ile yapilan versiyon da nefis olmus, ellerine saglik arkadasim.

Sevgilerimle

Melekperim Su dedi ki...

Birsel cim harika görünüyor ellerine sağlık, actifry almaya karar verememiştim ama bu görüntüden sonra kesin alırım, sevgiler.